Isolatie

Isolatie

Isoleren van uw muren en daken biedt het hele jaar door een comfort aan. Hiernaast is het ook een manier om de waarde van uw huis te verhogen. Isolatie heeft namelijk een effect op de EPC-waarde van uw woning.

Proden helpt doorheen het volledig traject. Initieel meten we uw locatie volledig uit, bepalen vervolgens welk materiaal het best bij uw pand past. Na overleg met u plaatsen onze medewerkers dan de nodige isolatie.

Dakisolatie

De tijd van daken zonder professionele isolatie is gelukkig voorbij. Dakisolatie is een vanzelfsprekendheid geworden. Kies je voor isolatie op het dak om ruimte te winnen of in het geval van platte daken? Of toch maar de klassieke methoden om in het dakgebinte te gaan isoleren?

Muurisolatie, Plafondisolatie

Je kan ons ook inzetten voor muurisolatie of plafondisolatie. Koudebruggen zijn wel het laatste wat we willen als we onze projecten afwerken dus reken op een professionele en secure methode om uw huis volledig te isoleren volgens de normen.

Normen, Verplichtingen, Premies

In de huidige tijden van duurzaam en ecologisch bouwen is isoleren terecht een groot aandachtspunt. Ook voor je portefeuille kan een vakkundig geïsoleerd huis op lange termijn een groot verschil maken. Met alle verplichtingen wil je zeker in orde zijn om optimaal te genieten van alle premies. Voeg daarbij de verminderde energiekosten en je zal tevreden terugblikken op een overdachte isolatiestrategie.

Verplichtingen 2020

In 2020 moet elk dak voldoen aan de isolatienormen. Om te kunnen genieten van de premie voor dakisolatie moet je R-waarde bij renovatie groter of gelijk zijn aan 4,50m²K/W.
Als je deze normen respecteert kan je genieten van een dakisolatie premie.

Dak, muur of plafond laten isoleren volgens de normen? Stuur ons een berichtje of bel op +32 489 696 881 voor een gratis offerte.

Over Onze Diensten

Als Proden begint aan een project, wordt dat afgewerkt zoals het hoort. Kleine foutjes worden niet weggemoffeld maar aangepakt. Waarom? Omdat we zelf tevreden willen zijn met ons geleverd werk. En door de tonnen ervaringen en de hoge afwerkingsgraad die we voor ogen houden, zijn ook de klanten altijd tevreden.

Een oplijsting van al onze mogelijke diensten tot in het kleinste detail is niet overzichtelijk. Om te weten of we een bepaalde service kunnen leveren, bel je ons gewoon even op of stuur je een mailtje.

Als we claimen dat we ervaring hebben, moeten we dat natuurlijk hard kunnen maken. We zijn op de hoogte van alle normen om verplichtingen en premies in de hand te spelen.

Wij stellen zo spoedig mogelijk een offerte op zodat je niet lang moet wachten met de start van je plannen. Je bent benieuwd op het prijskaartje voor je begint met de uitwerking ervan. Wij helpen je hier graag mee.

Vraag uwGratis Offerte
Gratis plaatsbezoek
Gratis dakinspectie
Contacteer Ons!